• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambustrumpor - Herr

 

 

Multipack

 

 

 

Mer bambu

 

BAMBUSTRUMPOR - HERR

Våra bambustrumpor för herr har en fantastisk förmåga att hålla fötterna svett- och luktfria genom hela dagen. De är mjuka som siden, och tack vare bambumaterialet andas strumporna ovanligt bra. Våra herrstrumpor i bambu följer dina fötter, och ser till att de är rätt tempererade och mjukt paketerade – oavsett tid och tillfälle.

Våra bambustrumpor för herr finns som både vanliga strumpor, ankelstrumpor och no-showstrumporna i herrstorlekarna 39-42 och 43-46. De höga strumporna finns i svart, och de låga finns i svart och vit modell. Bambustrumporna för herr går att köpa som både trepack och flerpack. Vårt multipack innehåller hela 10 x 3-pack, alltså 30 par strumpor.

Behöver jag tänka på något särskilt när jag tvättar mina bambustrumpor?
Nej! Våra slitstarka bambustrumpor tvättas smidigt och enkelt, och håller sig i god form, även efter många tvättar.

Är bambuviskos miljövänligt?
Ja, bambuviskos är ett väldigt miljövänligt material som tar hänsyn till både dig och din omgivning. Här kan du läsa mer om det hållbara materialet bambuviskos, och om vår hållbara produktion. 

Är det fri frakt på era bambustrumpor för herr?
Ja, om du handlar för minst 500 kronor fraktas våra strumpor helt utan fraktavgift. Precis som resten av våra bambuplagg. Läs mer om frakt- och villkor här.