• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambuunderställ - Herr

 

 

Mer bambu

 

BAMBUUNDERSTÄLL - HERR

Vi tycker att ett underställ ska kännas som ett andra lager hud. Det vill säga, inte alls. Det optimala understället ska knappt kännas på kroppen, men effekten av det ska ändå vara slående. En svår ekvation? Nä. Med bambu är det allra mesta möjligt!

Våra bambuunderställ för herr har en följsam passform, god andningsförmåga och en slående mjuk känsla mot din kropp. Underställströjan finns med både uppdragbar dragkedja och hög hals, samt med öppen låg hals. Helt utan störande tvättlappar och loggor.

Våra bambuunderställ för herr fungerar lika bra på sommaren som vintern, och har en magisk förmåga att värma när du är kall, och svalka när du är varm. Med ditt nya bambuunderställ är du snart redo att ta dig an livets fartfyllda stunder. Oavsett om du ska kasta dig ut i backen eller klättra upp för den!

Vilka material är era bambuunderställ för herr gjorda på?
Precis som alla våra plagg är våra underställ gjorda på bambuviskos. Våra bambunderställ innehåller hela 95 % bambuviskos, och 5 % elastan. Läs mer om materialval och tillverkning här.

Hur lång är leveranstiden för era bambuunderställ?
Våra bambuunderställ, liksom resten av våra bambuplagg, levereras alltid inom 1-3 arbetsdagar. Läs mer om våra leveransvillkor här.