• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambutoppar

 

 Multipack

 

 

 Mer bambu

 

BAMBUTOPPAR

En Amazing Tank Top, Chill Sport Top eller Super Soft Top. Vilken väljer du? Vi vet att alla tre låter helt fantastiska, och de är de också. Med en mixad uppsättning av bambutoppar och bambulinnen lovar vi att du och dina bröst har allt ni behöver. 

Våra bambutoppar för dam håller allt på plats, utan att någonsin skapa en trång, fuktig eller obekväm känsla. Både Amazing Tank Top och Chill Sport Top finns i vitt och svart, och Super Soft Top finns i svart. 

Alla våra bambutoppar och linnen är såklart gjorda på bambu. Och det är just bambumaterialet som är hemligheten till att de är så mjuka och sköna, men också till dess goda andningsförmågan.

Hur är storlekarna i era bh:ar? 
Våra bh-storlekar är lite mindre än ”vanligt”. Om du vill säkra rätt storlek kan du därför med fördel välja en större storlek än vad du brukar ha. En small räcker gott för dig som brukar ha XS, och M bör funka för dig som är en Small. För mer information om våra storlekar, kika in på vår storleksguide

Är det fri frakt på era bambutoppar?
Ja! Vi erbjuder fri frakt på alla våra plagg om du handlar för minst 500 kronor. Du kan läsa mer om våra villkor för frakt och leverans här.