5 Anledningar till varför

ALLA BYTER TILL BAMBU JUST NU

Köp nu

Kvalitetsgaranti

Snabba leveranser

Fri frakt över 500kr

1

Supermjuk och bekväm

Bambu är känt för sin naturliga mjukhet och silkeslena känsla mot huden. De är mycket mjukare än många andra naturfibrer, vilket gör bambu till ett utmärkt val för kläder som kommer i direkt kontakt med huden. Den mjuka känslan ger överlägsen komfort, särskilt för personer med känslig hud, och minskar risken för skav och irritation.

2

Högsta kvalitet

Bambufibrer är ofta tåligare mot slitage jämfört med plagg tillverkade av andra material, vilket kan öka livslängden på ditt loungeset. Det är dock viktigt att ta hand om kläderna på rätt sätt. Läs gärna våra tvättinstruktioner här!

3

Hållbart material

Bambu är ett av de mest miljövänliga material som används inom textilindustrin. Jämfört med bomullsodling kräver bambu ungefär en tredjedel av mängden vatten och inga skadliga kemiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Det gör våra bambutoppar till ett utmärkt och mer hållbart val.

4

För varje stämning och ögonblick

Vi har designat ett brett sortiment av bambukläder som passar för olika tillfällen och modepreferenser. Oavsett om du letar efter en bekväm topp för vardagsbruk eller mer formella tillfällen, kan våra bambutoppar bäras i många olika stilar och situationer utan att kompromissa med komforten.

5

Tyget andas otroligt

Bambufibrer har en naturlig mikrostruktur som skapar små luckor i tyget, vilket ger utmärkt ventilation och luftcirkulation. Detta resulterar i en bambutopp som inte bara känns behaglig att bära utan också hjälper till att hålla kroppstemperaturen på en jämn nivå. Den fantastiska andningsförmågan gör den till ett perfekt val för kläder närmast huden.

De levererar sensuella och bekväma bambuunderkläder. Och tro mig, materialet kommer att få dig att jubla!

Bästsäljare

Köp nu

Oversize t-shirt | black

500 kr

Hemligheten stavas bambu

Hemligheten bakom våra plagg stavas bambu. Visste du att bambu är en av världens snabbast växande växter? Därför är våra kläder snällare mot miljön än de allra flesta andra plagg på marknaden. Resultatet av vår produktion och vårt svenska designarv är kläder som är lika snygga som de är silkeslena. Kläder som är svala på sommaren och värmande på vintern, men som alltid behåller samma fantastiska andningsförmåga. En annan häftig sak med våra plagg är att de knappt binder någon svettlukt alls. Bambu absorberar och transporterar bort fukt upp till fyra gånger mer än vad till exempel bomull gör.

Vi älskar våra bambukläder. Det kommer du också att göra. Prova själv så får du se.

Köp nu

Kundomdömmen

4.6/5 Stars

SNYGG DESIGN OCH VÄLDIGT HÄRLIGA DETALJER.

"Köpt både trosor och linne och är supernöjd! Supersköna och känns som om de kommer hålla länge. Rekommenderas!"

Malin S

SUPER NÖJD!

"Så bra och prisvärda produkter. Snabb frakt. Snygg hemsida. Well done!!"

Hanna F

ÄLSKAR ERA PRODUKTER!

Jag nästintill lever o erat loungeset, har både beige och svart. Och har nu också beställt till nära och kära. Så mjuka och behagliga att bära, en känsla som måste upplevas. Loungesetet är perfekt för alla och så himla snyggt och kan rekommendera lite extra till de med fibromyalgi eller endomterios som i perioder eller alltid behöver kläder som inte trycker åt och känns. Så himla nöjd!

Anette N

FAQ