• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambukalsonger

 

 

Multipack

 

 

 

Mer bambu

 

BAMBUKALSONGER

Kalsonger gjorda på bambu?! Det låter kanske konstigt, men vi lovar att våra bambukalsonger är mycket mjukare än vad du tror. Våra sköna kalsonger gjorda på bambu har lett till många totalrensningar i underklädslådan. Ett gott betyg på att de gör väldigt få besvikna. Den avskalade och logotyp-fria designen är ytterligare en anledning till varför många älskar att bära våra bambukalsonger. Alla våra kalsonger har resår av högsta klass och en perfekt kombinerad tjocklek och mjukhet.

Bland våra kalsonger hittar du bambu boxershorts i tre olika färger – grå, vit och svart. Passformen på våra bambu-boxers är precis som namnet på dem antyder. Våra Fine ass boxers framhäver det allra bästa av dig och din kropp. Alla våra boxers finns som 2-pack och multipack om 3x2 par. Det kallar vi ett bättre sexpack!

Är kalsongerna enbart gjorda på bambu?
Våra kalsonger är gjorda på 95 % bambuviskos och 5 % elastan. Här hittar du mer information om materialet och produktionen av våra bambukalsonger.

När får jag hem mina kalsonger?
Efter att du klickat hem dina bambukalsonger tar det mellan 1-3 arbetsdagar innan du får klämma, känna och spegla dig i dem. Här kan du läsa mer om leverans och retur av våra kalsonger.

Är det fri frakt på kalsongerna?
Alla våra plagg och produkter säljs med fri frakt när du handlar över 500 kronor. Så passa på att bunkra när du väl är i farten. Här kan du läsa mer om våra köpvillkor.