Vi går mot mörkare tider och vintersäsongen står för dörren. Då är det viktigare än någonsin att tillföra lite extra komfort och lyx i vardagen. Men vardagslyx behöver inte vara dyrt.

Här har vi samlat 4 prisvärda tips som tillför extra lyx i vardagen:

#1 – Tänd ljus i mörkret!

I mörka tider behöver vi ljus och hur härligt är det inte att kliva innanför dörren till ett hem med maxad mysfaktor? Här är levande ljus den absolut viktigaste ingrediensen. Vill du maximera vardagslyx-känslan med ljusen? Gå för doftljusen, och var inte feg med att tända ljus i precis alla hemmets vrår. Ju fler ljus, desto mysigare och lyxigare känsla.

#2 – Smycka hemmet med växter och blomster

Växter och grönska gör oss glada. En härlig bukett blomster kan tillföra den där extra vardagslyxen som vi crejvar just nu. Det finns en uppsjö av blomsterprenumerationer att signa upp sig på. Att få hem en färgglad bukett varje eller varannan fredag tillför den där lyxiga och levande känslan i vardagen som vi behöver just nu.

#3 – Använd underkläder i lyxigt material

Även om dina underkläder är det plagg som syns minst är det plaggen som känns mest mot kroppen. Och för att tillföra lyx i vardagen behöver du känna dig lyxig, inifrån och ut. Mjuka, följsamma underkläder i exklusivt bambumaterial gör att du känner dig lite extra lyxig och exklusiv. I vårt sortiment hittar du bambukläder i form av bland annat bambustrumpor, bambutrosor, bambukalsonger, bambuunderkläder och bambu-loungewear.

#4 – Skapa hotellfeeling i sovrummet

Vi spenderar mycket tid i sängen. En tredjedel av livet, faktiskt. Ändå är sängen en plats som många värderar lågt när det kommer till att skapa en lyxig hemmakänsla. I sängen börjar och slutar dagen och här vill vi att det ska kännas extra mysigt och exklusivt. Som på hotell. För att få till den maximala hotellfeelingen är det vita enfärgade sängkläder i skönt material som gäller, kombinerat med långa och många kuddar.

Vill du veta mer om världens skönaste material som sätter guldkant på vardagen? Läs mer här.