För en skönare upplevelse hela dagen passar våra bambustrumpor perfekt på de flesta fötter. Bambu låter dina tår och fötter andas under både träning, jobb och hemmamys. Eftersom bambustrumporna håller dina fötter torra så slipper du otrevlig svettdoft och kan njuta av strumpor som är både mjuka, sköna och praktiska.

Vårt sortiment av sköna bambustrumpor består både av traditionella sportsockor och strumpor, men även av ankelsockor och användbara no-show-strumpor som låter dig ha strumpor utan att de syns. Du kan till och med köpa flerpack av dina favoritstrumpor, så att du alltid har ett nytt par till hands.

Vad är era bambustrumpor tillverkade av?

Våra sköna strumpor är tillverkade av 72 % bambuviskor, 27 % polyamid och 1 % spandex, allt för att de ska ha så hög andel bambuviskos som möjligt samtidigt som de sitter bra på din fot. Våra sportsockor är tillverkade av 78% Bambuviskos 19% Polyamid 3% Spandex.

Varför ska jag välja bambustrumpor?

Det finns många anledningar till att bambustrumpor är ett bra val. De är sköna och mjuka och håller fötterna torra, men de är också ett val som är bra för miljön. Våra strumpor tillverkas av organisk bambu, och tillverkningen sker med hållbarhet och miljövänliga val som mål. Bambustrumpor behåller dessutom den sköna formen, tvätt efter tvätt.

Läs mer här!