• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambutröjor

 

Multipack 

  

Mer bambu

 

BAMBUTRÖJOR

Våra stilrena bambu t-shirts för herr gör få besvikna. En bra uppsättning sköna och enfärgade t-shirts bör vara en självklarhet i varje snubbes garderob. Säg hejdå till lökringar och njut av en stilren vit tischa, även under sommarens hetaste dagar. Våra bambu t-shirts är mjuka, svala, sköna och stilrena. Mycket tack vare vår älskade bambu!

Välj mellan färgerna grå, vit och svart. Alla färger finns i crew neck-modell, och vår v-ringade modell finns i favoriten vit. Våra bambu t-shirts för herr finns som 3-pack, antingen i blandade färger (grå, vit och svart), eller som en och samma färg. Du väljer.

Hur ska jag tvätta mina bambu t-shirts?
Våra bambu t-shirts är tvättåliga och håller form och färg bra, tvätt efter tvätt. Men tänk på att inte mixa färgerna för hårt i maskinen.

Kan jag få min leverans till dörren?
Ja! Vi erbjuder leverans hela väggen till din dörr med Budbee. Om du handlar för minst 750 kronor, ingår leverans till dörren. Om du handlar för mindre än så tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor om du vill ha ditt paket hela vägen hem. För att få ditt paket skickat till närmaste postombud räcker det med att handla för 500 kronor för att få gratis frakt. Handlar du för mindre än så tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor. Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.