• Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-3 dagar
icons icons
icons
icons 0

Bambutrosor

  

 

Multipack

 

 

 

Mer bambu

 

BAMBUTROSOR

Sofistikerade, sexiga och sköna. Det är våra bambutrosor. Välj mellan våra Everyday Hipsters eller våra Invisible Thongs som är våran stringmodell. Våra diskreta och stilrena trosor passar lika bra på yogapasset som på galamiddagen eller skogsrejvet.

Våra bambutrosor är, liksom resten av våra plagg, gjorda på den fantastiska bambuväxten och den hållbara fibern bambuviskos. Ett material som förutom att göra plaggen mjuka och sköna, tar hänsyn till både din kropp och vår planet.

Våra hipsters är lite mer bastanta och rejäla, medan våra stringtrosor är mindre och smalare i modellen. Både hipsters och string finns i vitt och svart, i 2-pack eller 8-pack (multipack).

Hur små/stora är storlekarna i era trosor?
Våra trosor är generellt något mindre i storleken. Om du är en XS i vanliga fall kan du alltså utan problem välja att klicka hem S. Kolla gärna in vår storleksguide för att få en bättre uppfattning om vilken storlek du ska välja!

Hur mycket bambuviskos är trosorna gjorda på?
Både våra string- och hipstertrosor är gjorda på 75% bambuviskos, 20% nylon 5% spandex. Du kan läsa mer om bambuviskos och tillverkningen av våra trosor här.

Levererar ni till hela Sverige?
Ja. Vi levererar till hela Sverige och har en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vill du ha dina trosor till helgen behöver du alltså beställa på tisdagen för att garantera leverans i tid. Läs mer om våra leveransvillkor här.